Vereeuwig uw familiefoto op een tuinposter

Heeft u een heel mooi moment vastgelegd van uw familie en wilt u deze graag vereeuwigen? Dan kan dat op een leuke manier met een tuinposter! Het enige wat u hoeft te doen is te bepalen hoe groot de tuinposter zal zijn en welke foto het zal worden. Deze poster zal prachtig hangen tegen een kale muur, tuinhuisje of schutting! Zo zal uw gezin overal zichtbaar zijn.

Voorbeelden van een gezinsfoto

Uit ervaring is gebleken dat velen die u voorgingen erg tevreden zijn over een gezinsfoto als poster. Het siert de tuin enorm en geeft het een persoonlijke sfeer. Echter begrijpen we dat u natuurlijk eerst de foto wilt zien voordat hij besteld wordt. Vele makers van deze posters hebben daarom een speciaal gedeelte ontworpen op hun website waar u de foto als voorbeeld kunt zien. Daarnaast kunt u bij sommige verschaffers ook een verkleinde versie krijgen om te zien of dit is wat u wilt. Zo kunt u kiezen of een familiefoto op een tuinposter geschikt is voor u.

Een familiefoto op een tuinposter

Iedereen draagt dagelijks wel een aantal gezinsfoto's met zich mee. Of dit nu op uw mobiele telefoon is, op uw laptop staat of een kleine foto is die in uw portemonnee zit; de familiefoto's zijn iets waar veel waarde aan gehecht wordt. Maar waarom zou u deze momenten niet op groter formaat koesteren? Een tuinposter laten bedrukken met een familie zorgt ervoor dat de herinnering blijft leven. Zo kunt u in de zomer genieten en terugdenken aan een aantal mooie herinneringen waarbij het gezin met zijn allen samen was. Een prachtigere en uniekere manier van uw tuin decoreren bestaat niet!

Webprint.nl produceert prachtige tuinposters van hoge kwaliteit. Bekijk het hier >>

Terug naar overzicht

Tuinposter tips

  • Doe inspiratie op. Bent u van plan om uw tuin op te fleuren met een prachtige tuinposter? Weet u nog niet welke tuinposter u graag wilt gebruiken? Zorg er dan voor dat u wat inspiratie op doet. Bekijk de formaten en speur diverse collecties af zodat u voldoende idee├źn hebt voor uw tuin.
  • Een leuk geschenk om te geven. U kunt iemand aangenaam verassen door een tuinposter cadeau te doen. Dit is een andere draai van een prachtig cadeau waar iedere dag van genoten kan worden.
  • Hang hem goed op. Een tuindoek moet goed en strak opgehangen worden. Hierdoor kan de wind er niet onderslaan en huisdieren zullen minder snel jouw tuinposter kunnen beschadigen.
  • Pas uw tuin aan. Het wisselen van tuindoek gaat gemakkelijk en snel. Door uw poster regelmatig te wisselen, geeft u een compleet nieuwe draai aan uw tuin. Hierdoor kunt u het thema van uw tuin aanpassen en zal het tuindoek een echte eye-catcher zijn.
  • Gemakkelijk opbergen. Een tuinposter kan gemakkelijk opgeborgen worden. Deze rolt u op zodat er geen vouwlijnen in de poster ontstaan. Daarna bergt u hem gemakkelijk in uw garage op.
  • Het schoonhouden. Deze posters zijn zo ontworpen zodat ze tegen een goed stootje kunnen en gemakkelijk in onderhoud zijn. Wanneer het voor lange tijd niet regent, kunt u het doek schoonmaken met water en een doekje. Houdt daarbij bijtende en schurende poetsmiddelen achterwegen.
  • De locatie van de tuinposter. Voordat u gaat kiezen voor een tuinposter is het verstandig om de locatie van de tuinposter in uw tuin goed voor ogen te hebben. Houdt er dan tevens rekening mee dat u kunt kiezne uit diverse ophangsystemen.