Foto's bewerken voor uw tuinposter

Een tuinposter kan op verschillende manieren gemaakt worden. Zo kunt u ervoor kiezen om een originele foto te gebruiken van uw kinderen, huisdieren of een van uw vakantiefoto's. Wilt u een eigen foto gebruiken maar deze aanpassen? Dan is dit vaak mogelijk. Zo kunt u uw tuinposter foto bewerken waardoor u een hele andere draai geeft aan de foto en hem nét dat beetje extra uitstraling geeft.

Een foto in zwart-wit op uw tuinposter

Een tuin kan zo extravagant of rustig gehouden worden als u wilt. Bent u iemand die liever uw tuin rustig houdt? Dan kunt u kiezen voor een tuinposter met een zwart-wit foto. Dit kunt u aanpassen wanneer u uw foto heeft geupload. Wilt u liever een vitage look geven aan uw tuinposter? Dan kunt u kiezen voor een foto met een sepia filter. Door de bruine tinten krijgt uw foto een warme uitstraling waardoor het in iedere tuin past.

Een kleuraccent geven aan uw foto

Naast een originele foto of een foto met een zwart-wit of sepia tint kunt u er ook voor kiezen om uw foto nét iets specialer te maken. Het kan namelijk zijn dat u graag één of meerdere punten wilt accentueren in uw foto. Dit kunt u doen door middel van het gebruik van kleuraccenten. Uw wensen kunnen gemakkelijk doorgegeven worden waarna het bedrijf aan de slag gaat en de kleuraccenten zal doorvoeren. Hierdoor wordt uw tuinposter écht uniek!

Meerdere foto's gebruiken

Kunt u niet kiezen uit de vele leuke foto's? Geen zorgen! U kunt namelijk bij verschillende drukkerijen ervoor kiezen om meerdere foto's in een fotocollage te laten zetten en deze te laten bewerken. Mocht u liever zelf een draai aan de collage willen geven, dan kunt u ook kiezen om zelf de gewenste collage aan te leveren. Het grote voordeel van het gebruik van een vormgever is dat u geen kwaliteit inlevert wanneer u een collage door hem laat maken. Uw foto's zullen dus te allen tijde zeer scherp blijven.

De mooiste bewerkte foto's voor uw tuinposter vindt u bij CanvasCompany.nl >>

Terug naar overzicht

Tuinposter tips

  • Doe inspiratie op. Bent u van plan om uw tuin op te fleuren met een prachtige tuinposter? Weet u nog niet welke tuinposter u graag wilt gebruiken? Zorg er dan voor dat u wat inspiratie op doet. Bekijk de formaten en speur diverse collecties af zodat u voldoende idee├źn hebt voor uw tuin.
  • Een leuk geschenk om te geven. U kunt iemand aangenaam verassen door een tuinposter cadeau te doen. Dit is een andere draai van een prachtig cadeau waar iedere dag van genoten kan worden.
  • Hang hem goed op. Een tuindoek moet goed en strak opgehangen worden. Hierdoor kan de wind er niet onderslaan en huisdieren zullen minder snel jouw tuinposter kunnen beschadigen.
  • Pas uw tuin aan. Het wisselen van tuindoek gaat gemakkelijk en snel. Door uw poster regelmatig te wisselen, geeft u een compleet nieuwe draai aan uw tuin. Hierdoor kunt u het thema van uw tuin aanpassen en zal het tuindoek een echte eye-catcher zijn.
  • Gemakkelijk opbergen. Een tuinposter kan gemakkelijk opgeborgen worden. Deze rolt u op zodat er geen vouwlijnen in de poster ontstaan. Daarna bergt u hem gemakkelijk in uw garage op.
  • Het schoonhouden. Deze posters zijn zo ontworpen zodat ze tegen een goed stootje kunnen en gemakkelijk in onderhoud zijn. Wanneer het voor lange tijd niet regent, kunt u het doek schoonmaken met water en een doekje. Houdt daarbij bijtende en schurende poetsmiddelen achterwegen.
  • De locatie van de tuinposter. Voordat u gaat kiezen voor een tuinposter is het verstandig om de locatie van de tuinposter in uw tuin goed voor ogen te hebben. Houdt er dan tevens rekening mee dat u kunt kiezne uit diverse ophangsystemen.