Maten en prijzen

De prijzen van een tuinposter verschillen. Dit heeft te maken met de diverse standaardafmetingen. De standaardafmetingen hebben een vaste prijs waardoor u een goede keuze kunt maken uit diverse afmetingen. Wilt u liever een tuinposter met een afwijkende maat? Dan zal hier een andere prijs aan hangen omdat dit handgemaakt moet worden. De prijs wordt berekend door middel van het materiaal dat gebruikt wordt en de uren die ingezet moeten worden om deze aanpassingen te kunnen maken.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland voor tuinposters op zeildoeken tot 200 cm zijn 10 euro. De verzendkosten binnen Nederland voor canvasdoeken voor buiten en aluminium wissellijsten zijn 12 euro als het formaat kleiner is dan 120 x 90 cm.

Verzending

Alle bestellingen worden normaliter per post of pakketdienst verzonden. Echter is het zo dat wanneer u een bestelling wilt ophalen, dit vaak geen probleem is. De verzendkosten worden dan natuurlijk niet berekend. Omdat er vaak alleen op bestelling geproduceerd wordt, zal er vooraf betaalt moeten worden, zoals u zult begrijpen.

Levertijd

Normaal gesproken worden tuinposters binnen 5 tot 8 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. U krijgt meestal te horen wanneer de bestelling de deur uitgaat en hoe u deze bestelling kunt volgen. Dit wordt gedaan door middel van een track and trace code die naar uw e-mailadres verzonden wordt.

Foto in aluminium lijst

De afbeeldingen in een aluminium wissellijst kunnen worden geleverd in verschillende standaardafmetingen. Als u al een lijst heeft, kunt u er ook voor kiezen om een losse afbeelding te bestellen en deze gemakkelijk om te wisselen. De lijsten zijn zo gemaakt dat ze tegen vele weersomstandigheden kunnen waardoor ze jarenlang prachtig blijven.

Andere afmetingen zijn vaak moeilijk omdat de lijsten dan zelf gemaakt moeten worden en dit erg lastig is in afname.

Een tuinposter op maat nodig van goede kwaliteit? Bezoek dan TuinposterOpMaat.nl >>

Tuinposter tips

  • Doe inspiratie op. Bent u van plan om uw tuin op te fleuren met een prachtige tuinposter? Weet u nog niet welke tuinposter u graag wilt gebruiken? Zorg er dan voor dat u wat inspiratie op doet. Bekijk de formaten en speur diverse collecties af zodat u voldoende idee├źn hebt voor uw tuin.
  • Een leuk geschenk om te geven. U kunt iemand aangenaam verassen door een tuinposter cadeau te doen. Dit is een andere draai van een prachtig cadeau waar iedere dag van genoten kan worden.
  • Hang hem goed op. Een tuindoek moet goed en strak opgehangen worden. Hierdoor kan de wind er niet onderslaan en huisdieren zullen minder snel jouw tuinposter kunnen beschadigen.
  • Pas uw tuin aan. Het wisselen van tuindoek gaat gemakkelijk en snel. Door uw poster regelmatig te wisselen, geeft u een compleet nieuwe draai aan uw tuin. Hierdoor kunt u het thema van uw tuin aanpassen en zal het tuindoek een echte eye-catcher zijn.
  • Gemakkelijk opbergen. Een tuinposter kan gemakkelijk opgeborgen worden. Deze rolt u op zodat er geen vouwlijnen in de poster ontstaan. Daarna bergt u hem gemakkelijk in uw garage op.
  • Het schoonhouden. Deze posters zijn zo ontworpen zodat ze tegen een goed stootje kunnen en gemakkelijk in onderhoud zijn. Wanneer het voor lange tijd niet regent, kunt u het doek schoonmaken met water en een doekje. Houdt daarbij bijtende en schurende poetsmiddelen achterwegen.
  • De locatie van de tuinposter. Voordat u gaat kiezen voor een tuinposter is het verstandig om de locatie van de tuinposter in uw tuin goed voor ogen te hebben. Houdt er dan tevens rekening mee dat u kunt kiezne uit diverse ophangsystemen.
© tuin-posters.nl 2023 / Overige partners / Tuinonderhoud partners / Privacy en Disclaimer / Sitemap