Een tuinposter bestellen

Het bestellen van een tuinposter gaat zeer gemakkelijk en snel. U moet wel een aantal stappen volgen om de bestelling tot een succes te laten verlopen.

 1. Stuur een e-mail of upload een foto voor de gewenste tuinposter
 2. U ontvangt binnen 24 uur een voorbeeld en een exacte prijsopgave
 3. U bevestigt de bestelling of vraagt aanvullende informatie
 4. Een factuur wordt per e-mail opgestuurd
 5. Na 5 tot 8 werkdagen na ontvangst wordt de bestelling verzonden
 6. U krijgt per e-mail bericht als de bestelling verzonden is

Cadeaubon

Een cadeaubon voor een tuinposter is een origineel cadeau. De ontvanger kan dan zelf bepalen welke foto moet worden afgedrukt en u kunt kiezen welk bedrag u wilt geven. Hierdoor weet u zeker dat de tuinposter goed besteld is en dat er ook voor een opdruk is gekozen waarvan u zeker weet dat deze poster in de tuin komt te hangen.

Een eigen digitale foto uitkiezen

U kunt uw wensen per e-mail vaak doorgeven. Bij een foto uit een voorgekozen collectie geeft u aan om welke foto het gaat (titel foto en het album). Wilt u liever uw eigen foto gebruiken? Dan kunt u uw eigen foto toevoegen in een e-mail of online uploaden in de hoogste kwaliteit. Op deze manier kan er beoordeeld worden of deze foto geschikt is voor het gewenste formaat. Bestanden en foto's die opgestuurd worden, worden na het afdrukken van de tuinposter direct vernietigd.

De kwaliteit

De kwaliteit van een tuinposter is natuurlijk afhankelijk van de gebruikte foto en het uiteindelijke formaat. Een scherpe digitale foto die gemaakt is met een goede camera, kan nog een goed resultaat geven op een groter formaat maar de kwaliteit van de cameralens en de belichting speelt ook een belangrijke rol.

Foto's die van het internet afgehaald zijn of gemaakt zijn met een mobiele telefoon hebben meestal een te lage kwaliteit. Wilt u een tuinposter bestellen? Dan zult u verzekerd zijn dat de materialen en inkten die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn.

Een tuinposter bestellen met garantie

Een goede bedrukker van deze posters zal u te allen tijde waarschuwen wanneer de kwaliteit van de foto niet goed genoeg is. Mocht er tijdens het transport iets misgaan of komt er schade op het doek, dan wordt er vaak voor een nieuwe afdruk gezorgd. U bent dus goed verzekerd en kunt met een gerust hart uw tuinposter bestellen.

Een saaie muur opfraaien? Bekijk de opties bij TuinPoster.nl >>

De oplossing voor die kale muur of schutting : Tuinposter.nl

Tuinposter tips

 • Doe inspiratie op. Bent u van plan om uw tuin op te fleuren met een prachtige tuinposter? Weet u nog niet welke tuinposter u graag wilt gebruiken? Zorg er dan voor dat u wat inspiratie op doet. Bekijk de formaten en speur diverse collecties af zodat u voldoende idee├źn hebt voor uw tuin.
 • Een leuk geschenk om te geven. U kunt iemand aangenaam verassen door een tuinposter cadeau te doen. Dit is een andere draai van een prachtig cadeau waar iedere dag van genoten kan worden.
 • Hang hem goed op. Een tuindoek moet goed en strak opgehangen worden. Hierdoor kan de wind er niet onderslaan en huisdieren zullen minder snel jouw tuinposter kunnen beschadigen.
 • Pas uw tuin aan. Het wisselen van tuindoek gaat gemakkelijk en snel. Door uw poster regelmatig te wisselen, geeft u een compleet nieuwe draai aan uw tuin. Hierdoor kunt u het thema van uw tuin aanpassen en zal het tuindoek een echte eye-catcher zijn.
 • Gemakkelijk opbergen. Een tuinposter kan gemakkelijk opgeborgen worden. Deze rolt u op zodat er geen vouwlijnen in de poster ontstaan. Daarna bergt u hem gemakkelijk in uw garage op.
 • Het schoonhouden. Deze posters zijn zo ontworpen zodat ze tegen een goed stootje kunnen en gemakkelijk in onderhoud zijn. Wanneer het voor lange tijd niet regent, kunt u het doek schoonmaken met water en een doekje. Houdt daarbij bijtende en schurende poetsmiddelen achterwegen.
 • De locatie van de tuinposter. Voordat u gaat kiezen voor een tuinposter is het verstandig om de locatie van de tuinposter in uw tuin goed voor ogen te hebben. Houdt er dan tevens rekening mee dat u kunt kiezne uit diverse ophangsystemen.
© tuin-posters.nl 2024 / Overige partners / Tuinonderhoud partners / Privacy en Disclaimer / Sitemap