Voorbeelden van een tuinposter op zeildoek

Een tuinposter geeft een extra touch aan uw tuin. Hierdoor wordt een grijze muur ineens erg fleurig en kunt u ervoor zorgen dat uw kleine tuintje een stuk ruimer lijkt. U kunt een grote tuinposter bestellen, die een hele muur of schutting bedekt of een kleinere tuinposter, die meer als een tuinschilderij fungeert. Ook in het laatste geval ziet het er veel gezelliger uit wanneer u deze ophangt in uw tuin.

Ophangmogelijkheden van een tuinposter op zeildoek

Er zijn een aantal mogelijkheden om een tuinposter op zeildoek op te hangen. Dit zijn:

Ringen

Standaard worden de tuinposters afgewerkt met roestvrijstalen ophangringen rondom de randen, zodat u het doek eenvoudig met schroeven en sluitringen op kunt hangen. Eventueel kunt u de ringen wegwerken met een houten lijst. Hierdoor krijgt u een strakke look die aansluit bij de rest van uw tuin.

Zomen

Voor het ophangen kunnen er zomen in de onder- en bovenkant gemaakt worden. U kunt dan zelf bepalen of u hardhouten latten, aluminium strips of roedes wilt gebruiken voor het ophangen. Er gaat dan niets van de foto af! Het is gewenst om bij uw bestelling aan te geven welke afwerking u graag wilt gebruiken bij uw tuinposter.

Een foto op Dibond

Uw foto kan ook afgedrukt worden op aluminium (Dibond). Dit materiaal is weerbestendig en zal niet kromtrekken. De plaat kan tegen een muur worden geschroefd of met afstandhouders worden bevestigd. Een foto op Dibond is duurder dan een tuinposter op PVC-doek. Het is daarom verstandig om een aanvraag te doen voor een prijs. Zo weet u wat een foto op Dibond precies kost en kunt u een goede en doordachte keuze maken.

In aluminium lijst

Foto's voor buiten kunnen ook in een aluminium wissellijst worden geleverd, maar alleen in standaardformaten. De lijst kan onzichtbaar worden opgehangen met 4 schroeven en is geschikt voor buiten gebruik.

Voor het grootste aanbod aan tuinposters gaat u naar 123TuinPoster.nl >>

123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat

Tuinposter tips

  • Doe inspiratie op. Bent u van plan om uw tuin op te fleuren met een prachtige tuinposter? Weet u nog niet welke tuinposter u graag wilt gebruiken? Zorg er dan voor dat u wat inspiratie op doet. Bekijk de formaten en speur diverse collecties af zodat u voldoende idee├źn hebt voor uw tuin.
  • Een leuk geschenk om te geven. U kunt iemand aangenaam verassen door een tuinposter cadeau te doen. Dit is een andere draai van een prachtig cadeau waar iedere dag van genoten kan worden.
  • Hang hem goed op. Een tuindoek moet goed en strak opgehangen worden. Hierdoor kan de wind er niet onderslaan en huisdieren zullen minder snel jouw tuinposter kunnen beschadigen.
  • Pas uw tuin aan. Het wisselen van tuindoek gaat gemakkelijk en snel. Door uw poster regelmatig te wisselen, geeft u een compleet nieuwe draai aan uw tuin. Hierdoor kunt u het thema van uw tuin aanpassen en zal het tuindoek een echte eye-catcher zijn.
  • Gemakkelijk opbergen. Een tuinposter kan gemakkelijk opgeborgen worden. Deze rolt u op zodat er geen vouwlijnen in de poster ontstaan. Daarna bergt u hem gemakkelijk in uw garage op.
  • Het schoonhouden. Deze posters zijn zo ontworpen zodat ze tegen een goed stootje kunnen en gemakkelijk in onderhoud zijn. Wanneer het voor lange tijd niet regent, kunt u het doek schoonmaken met water en een doekje. Houdt daarbij bijtende en schurende poetsmiddelen achterwegen.
  • De locatie van de tuinposter. Voordat u gaat kiezen voor een tuinposter is het verstandig om de locatie van de tuinposter in uw tuin goed voor ogen te hebben. Houdt er dan tevens rekening mee dat u kunt kiezne uit diverse ophangsystemen.
© tuin-posters.nl 2024 / Overige partners / Tuinonderhoud partners / Privacy en Disclaimer / Sitemap