Over ons

Tuin-posters.nl is opgericht om iedereen te informeren die op zoek is naar informatie over tuinposters. Een tuinposter is een prachtige toevoeging in uw tuin en kan ervoor zorgen dat uw tuin optisch groter lijkt. Daarnaast zal u uw tuin ook een fleurige draai geven omdat u kunt kiezen uit verschillende opdrukken.

Alle informatie op één plaats

Wij informeren u graag over de diverse opties die u kunt kiezen als tuinposters. Zo zijn er diverse materialen die gebruikt kunnen worden voor een tuinposter. Denk hierbij aan materialen zoals metaal, PVC en zeildoeken. Houd er wel rekening mee dat de materialen hun eigen prijs hebben. Deze prijzen bespreken wij ook op deze site. Zo worden er diverse maten besproken en wordt er uitgelegd wat invloed heeft op de prijs.

Het bestelproces

Op de website kunt u ook het bestelproces vinden. Zo wordt er gekeken naar welke foto u graag wilt gebruiken en welke stappen u moet volgen om de bestelling goed af te handelen. Tijdens het bestelproces zult u ook een prijsopgave ontvangen. Weet u niet welke tuinposter u moet bestellen? Dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon zodat de ontvanger van de cadeaubon zelf een mooie poster uit kan kiezen. Als laatste wordt er ook de garantie besproken zodat er zekerheid is nadat de bestelling klaar is voor transport.

Tuinposter tips

  • Doe inspiratie op. Bent u van plan om uw tuin op te fleuren met een prachtige tuinposter? Weet u nog niet welke tuinposter u graag wilt gebruiken? Zorg er dan voor dat u wat inspiratie op doet. Bekijk de formaten en speur diverse collecties af zodat u voldoende idee├źn hebt voor uw tuin.
  • Een leuk geschenk om te geven. U kunt iemand aangenaam verassen door een tuinposter cadeau te doen. Dit is een andere draai van een prachtig cadeau waar iedere dag van genoten kan worden.
  • Hang hem goed op. Een tuindoek moet goed en strak opgehangen worden. Hierdoor kan de wind er niet onderslaan en huisdieren zullen minder snel jouw tuinposter kunnen beschadigen.
  • Pas uw tuin aan. Het wisselen van tuindoek gaat gemakkelijk en snel. Door uw poster regelmatig te wisselen, geeft u een compleet nieuwe draai aan uw tuin. Hierdoor kunt u het thema van uw tuin aanpassen en zal het tuindoek een echte eye-catcher zijn.
  • Gemakkelijk opbergen. Een tuinposter kan gemakkelijk opgeborgen worden. Deze rolt u op zodat er geen vouwlijnen in de poster ontstaan. Daarna bergt u hem gemakkelijk in uw garage op.
  • Het schoonhouden. Deze posters zijn zo ontworpen zodat ze tegen een goed stootje kunnen en gemakkelijk in onderhoud zijn. Wanneer het voor lange tijd niet regent, kunt u het doek schoonmaken met water en een doekje. Houdt daarbij bijtende en schurende poetsmiddelen achterwegen.
  • De locatie van de tuinposter. Voordat u gaat kiezen voor een tuinposter is het verstandig om de locatie van de tuinposter in uw tuin goed voor ogen te hebben. Houdt er dan tevens rekening mee dat u kunt kiezne uit diverse ophangsystemen.